De Hemelruimte heeft een oppervlakte van 90m2  en is qua Snoezelen de hemel op aarde. De ruimte zorgt voor een hemelse beleving omdat werkelijk alle zintuigen hier actief en interactief geprikkeld worden. Één deel van de ruimte bestaat uit een set van podia met alle denkbare snoezelmaterialen zoals, bubbleunits, lichtbollen, fibre-optics en kleurenwanden en geluidspanelen. Alle zijn interactief door de cliënten te bedienen en veranderen met een druk op de knop van kleur, geluid, snelheid en ritme. Uw cliënt kan zijn of haar omgeving volledig zelf controleren en beheersen. Dankzij de grote projectie van bewegende beelden wordt het thema in de ruimte compleet. Een hemels gevoel van geluk.

Liggend op het unieke grote draaiende podium zorgt de projectie van constant bewegende wolken in combinatie met de sterrenhemel ervoor dat het voelt alsof je door de hemel zweeft. Een bijzondere sensatie die voor veel cliënten wel eeuwig mag duren.

De licht- & geluidenvloer stimuleert  uw cliënt tot beweging en versterking van de motoriek. Door de voeten te verplaatsen op de vloer kan uw cliënt zelf muziek maken en de kleuren veranderen. Deze ultieme vorm van interactiviteit beloont uw cliënt direct voor zijn of haar inspanningen. Een ervaring om nooit te vergeten.

Mede mogelijk gemaakt door Nenko

COR 4206  COR 4220

COR 4220  COR 4216

IMG 1715  IMG 1714-001

IMG 1714  COR 1248