Dia1 001
COR 1631
  • Dia1
  • COR 1631-001

Voor welke cliënten?

5

Alle cliënten zijn welkom! Het Snoezelcentrum is qua oppervlakte en opzet uniek. Het centrum bestaat  uit 8 verschillende belevingsruimten die allemaal een eigen karakter, dynamiek, sfeer en beleving kennen.

Dankzij deze grote variatie aan zintuigactiverende ruimten kunt u met uw cliënten altijd zelf kiezen wat u samen gaat doen, zien en beleven. Hierdoor is het centrum geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Voor cliënten met een autisme, een verstandelijke beperking, dementie, een meervoudige handicap, ADHD, etc., is het een verrijking van hun belevingswereld. Voor kleine baby’s en kinderen  is het een kans om heerlijk te ontspannen en te genieten.

Omdat de ruimten zo van elkaar verschillen is er altijd een ruimte die bij uw cliënt past. Bezoekt u het Snoezelcentrum voor de eerste keer, dan kunt u samen met u cliënt(en) ontdekken wat het beste past. Kent u de zintuigelijke voorkeuren van uw cliënt(en) dan kunt u één specifieke ruimte boeken en bezoeken.

Voor cliënten met een beperking zijn alle nodige voorzieningen voorhanden.

Het Snoezelcentrum is een nieuwe wereld vol verwondering en beleving. Een bezoek aan het Snoezelcentrum is dan ook een garantie voor een onvergetelijke belevenis.