Dia1 001
COR 1631
  • Dia1
  • COR 1631-001

Prijslijst

3

Het Snoezelcentrum is een multifunctionele ruimte die voor diverse doeleinden gebruikt en gehuurd kan worden. U kunt de ruimte voor 1 uur gebruiken, maar u kunt er ook de hele dag gebruik van maken. Heeft u echter specifieke wensen, vragen of ideeën dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor u invullen.

Het Snoezelcentrum is alleen op afspraak geopend!

Wij hanteren de regel TIJD IS TIJD

Op zaterdag op aanvraag, zondag gesloten.

De basisprijs voor een uur snoezelen is 20 euro, één begeleider is altijd gratis. Voor groepen neem contact op met 0651980919

  • Prijzen zijn totaalprijzen per individu of per groep en inclusief BTW
  • Begeleiding is gratis mits dit het aantal clienten niet overschrijdt
  • Betalen vooraf op rekening of contant (Let op: Geen PIN)

Kado-Tip

Leuk cadeau idee voor verjaardag of de feestdagen: de Snoezel- Kadobon

Snoezelen in het Snoezelcentrum cadeau geven is een fantastisch idee. U maakt er anderen, uzelf, uw demente vader of moeder,  de ouders van een kind met beperkingen, uw eigen of een andermans zoon of  dochter met beperkingen enorm blij mee. U geeft ze een belevenis om nooit te vergeten! U bepaalt zelf de waarde van de kadobon.

Snoezelbegeleiding:

€30,00 per uur incl. BTW

Een ingang vinden bij een cliënt, contact maken, een cliënt laten ontspannen. Soms gaat het goed, lukt het en vindt u direct de juiste snaar. Maar het kan ook voorkomen dat het minder eenvoudig gaat en dat u enige hulp en nieuwe ideeën kunt gebruiken. Voor deze situatie biedt het Snoezelcentrum de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding en snoezelcoaching door Ilse Achterberg.

Voor wie en wanneer?
Het doel van Snoezelen is het contact maken. Met behulp van de diverse technieken tracht u een ingang te vinden in de belevingswereld van uw cliënt of kind. Hierdoor beoogt u het welbevinden individueel en/of in groepsverband te bevorderen. Aangezien deze benaderingswijze zeer persoonsgebonden is, lukt dit niet altijd!

Wat levert het u op?
U krijgt antwoord op uw vragen en uw problemen worden samen besproken en opgelost, zodat u verder kunt met Snoezelen als benaderingswijze voor uw cliënt of kind. U bespaart veel tijd en voorkomt persoonlijke frustraties doordat u niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar de juiste weg en in korte tijd nieuwe richtingen en oplossingen krijgt aangeboden. U voorkomt het gevoel van onmacht bij uzelf en onrust bij uw cliënt of kind, doordat u meer alternatieven krijgt en dus flexibeler wordt in uw aanpak. U zult in staat zijn om bij verschillende gedragsvormen nieuwe openingen, meer mogelijkheden en andere invalshoeken voor uzelf te creëren. Op deze wijze vergroot u het effect van uw Snoezelactiviteiten. Ook kunt u informatie krijgen over welke materialen u in uw eigen thuissituatie zou kunnen toepassen.

Werkbezoek Snoezelen

Natuurlijk ben u altijd welkom om een kijkje te komen nemen in het Snoezelcentrum. Wij begrijpen dat u graag ideeën en suggesties wilt krijgen voor uw eigen situatie. Omdat het Snoezelcentrum deze vraag veelvuldig gesteld krijgt, zijn wij genoodzaakt om een kleine vergoeding hiervoor te vragen. De kosten voor een bezoek bedraagt € 35,00 pp. U kunt dan een kijkje nemen in de snoezelruimte en krijgt hierover een korte uitleg.