Nieuw: Dagbesteding de Snoezel!!

In het Snoezelcentrum kunt u gebruik maken van dagbesteding. De dagbesteding is geschikt voor clienten met een dementie, verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Binnen de dagbesteding worden door onze professionele begeleiders, zowel individuele als groepsactiviteiten aangeboden, afgestemd op de wensen en behoeften van de client.

De dagbesteding bevindt zich in het snoezelcentrum wat betekent dat we clienten ook activiteiten kunnen aanbieden waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Het snoezelen kan aan de ene kant een heerlijke ontspannende activiteit zijn en aan de andere kant geeft dit ook de mogelijkheid om het welbevinden te vergroten, of gedrag en ontwikkeling te bëinvloeden.

De dagbesteding is gericht op

- Het structureren van de dag, praktische ondersteuning, ontwikkelen van vaardigheden ter bevordering van het persoonlijk functioneren en de zelfredzaamheid.
- Zinvolle dagbesteding afgestemd op de individuele client waar bij het welbevinden van de client centraal staat.

De vergoeding voor de dagbesteding gaat via het PGB van de client.

Mocht u geïnteresseerd zijn voor deelname aan de dagbesteding, kunt u contact opnemen met,

Ilse achterberg |Noordereinde, 54C,1243 JJ, 'S-Graveland| Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | TEL: 0651980919

U bent ook altijd welkom om de dagbesteding eerst te bezoeken.