Welkom!

LET OP; wij zijn verhuisd! Vreelandseweg 37a, 1394 BL Nederhorst den Berg. 

Het Snoezelcentrum is het grootste verhuurbare snoezelparadijs voor zintuigbeleving in Nederland en Europa.

Voor alle cliënten, van jong tot oud, met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. is het een wereld vol verwondering en belevenis. Een unieke wereld vol met zintuig stimulerende materialen waar alles mag en niets moet. 

De inrichting van het Snoezelcentrum bestaat uit 7 verschillende ruimtes. Iedere ruimte heeft een eigen thema en is een wondere wereld op zichzelf.  Alle inrichtingen, de decors, het spelmateriaal en de activiteiten zijn gericht op zintuiglijke stimulering. Naast cliënten een positieve belevenis te willen bieden, is het ook ons doel dat het Snoezelcentrum ook voor de ouders, familie, partners en begeleiders een  verrassende en onvergetelijke belevenis wordt.

Dankzij de grote variatie aan zintuig stimulerende activiteiten kan iedere cliënt zelf  zijn eigen keuzes maken  wat te doen, wat te zien en wat te beleven.  Het aanbieden van prikkels om iemand bewust te maken van zijn omgeving, hem/haar uit te dagen daar iets mee te doen en contact te maken met een ander en de omgeving. Een bezoek aan het Snoezelcentrum is een unieke beleving die past bij alle individuele wensen en mogelijkheden. Er is een  goede balans tussen actie en rust.

Het Snoezelcentrum is er voor alle mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen die baat hebben bij rustige activiteiten gericht op zintuiglijke stimulering. In de verschillende snoezelruimten kan onderscheid worden gemaakt in bezoekersgroepen, de omgevingsfactoren waaronder de belichting, het geluid en de keuze van muziek. Dit alles kan worden afgestemd op de bezoekersgroep.

Het Snoezelcentrum is vanaf 13 november 2014 open voor publiek. U kunt samen met uw cliënten  ervaren wat het Snoezelcentrum allemaal te bieden heeft. Een gezellige ochtend of middag weg in een prachtige en rustgevende omgeving. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie.