De Winterruimte biedt ook een totale snoezelervaring. In de levenechte iglo staat een speciaal muziekbed. Dit bed heeft een ontspannende en zelfs therapeutische werking op de cliënten. Alle zintuigen worden hier gestimuleerd door middel van beeldprojectie, geluiden, kleuren en de geuren van de winter. Op het muziekbed kunnen specifieke zintuigprikkelende materialen worden aangeboden die te maken hebben met dit thema.

In de iglo voelt en ziet u de sfeer van de mooie winter, het poollicht en de kleuren van dit seizoen. Door het gebruik van projectie en de zachte voelwand van de iglo wordt het thema versterkt. Samen met uw cliënt of kind kunt u genieten van de ondergaande winterzon en een betoverend uitzicht op de sneeuwvlakte. Natuurlijk vindt u hier diverse dieren die in dit seizoen zo herkenbaar zijn, zoals een ijsbeer, een zeehond, een pinguïn, etc.

Tenslotte, om de totaalbeleving te realiseren is er een wintersneeuw tafereel  om van te kunnen genieten. De winterruimte straalt een serene rust die de winter zo kenmerkt.

COR 0971  

COR 0997  COR 1005

COR 1169  

COR 1192  COR 1005